Dennis Servais Toetsenist en Docent

Welkom op mijn site! Je komt hier alles te weten over mijn werk als toetsenist en docent keyboard/piano.

Toetsenist

Al sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in muziek. Eerst vooral luisterend maar als snel wilde ik zelf een instrument bespelen. Vanaf mijn tiende heb ik lessen elektronisch orgel (popmuziek) gevolgd.

Na mijn middelbare school ben ik naar het Conservatorium in Alkmaar gegaan om daar Hammond orgel en Keyboard (Toetsen Jazz/Pop) te studeren.

Inmiddels zijn er al heel wat bands en ensembles geweest waar ik aan heb mogen meewerken. Denk aan de Musical ‘Annie’ (Stardust Theatre), verschillende koren maar ook bijvoorbeeld een optreden in het concertgebouw van Amsterdam met diverse artiesten. Verder heb ik gespeeld met Sister Sledge tijdens hun tour en heb ik meegewerkt aan een CD van Bert Heerink, bekend van de band Vandenberg.

Momenteel speel ik als toetsenist in verschillende bands waaronder Celebration Dance Band, EPIC!, SiX, The Billy Joel Experience en de Later als je Groot Band. Deze laatste band speelt schoolvoorstellingen voor Groep 3 t/m 8 en is te boeken via Uit de Kunst. Met de overige bands speel ik vooral op grote evenementen/feesten, festivals, discotheken en privé feesten. Voor invalwerk ben ik ook zeker beschikbaar.

Naast het spelen heb ik ook muziek en teksten geschreven voor de musical Tanja voor een middelbare school uit Alkmaar.

Verder produceer ik muziek in mijn studio en neem ik tracks of partijen op voor artiesten en andere opdrachtgevers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

 

© 2024 Dennis Servais Toetsenist en Docent

Thema door Anders Norén